lunes, 10 de octubre de 2011

EL PARTIT POPULAR D’ABRERA DEMANA LA REBAIXA DEL TIPUS D’IBI UN 20% I EXEMPCIÓ DE LA QUOTA D’AGOST AL CAM PER ESTAR TANCAT AQUEST MES


EL PARTIT POPULAR D’ABRERA DEMANA LA REBAIXA DEL TIPUS D’IBI UN 20% I EXEMPCIÓ DE LA QUOTA D’AGOST AL CAM PER ESTAR TANCAT AQUEST MES

En aquests moments s’ha iniciat el procés de liquidació i rendició dels  comptes corresponent al pressupost de 2010  a l’Ajuntament d’Abrera.

Com ja ve sent habitual, i a diferencia del que veiem que està passant a molts ajuntaments, Abrera tanca els comptes amb superhàbit, enguany el pressupost ha donat un resultat positiu de 1.698.086,19€.

Aquest resultat tan insòlit en els temps que corren, a la nostra manera d’entendre i a la vista de la gestió  del govern municipal anterior i també l’actual, ve donat per l’escassa per no dir nul·la capacitat de gestió de l’Ajuntament. És a dir, si sobren diners és perquè no s’executen totes aquelles projeccions definides a l’hora de presentar i aprovar el pressupost, per tant no creiem que aquest resultat sigui per estar orgullosos. Un Ajuntament no és una entitat de dipòsit, no ha de recaptar per estalviar sinó per prestar serveis, per tant els diners millor que els tinguin els veïns a les seves butxaques enlloc de a les arques municipals.

El Partit Popular any rere any insisteix en demanar aquell increment de serveis i/o inversions que va prometre l’alcaldessa quan va incrementar l’IBI el 28% l’any 2008. AL seu dia no vàrem veure clara aquesta pujada desmesurada, però  a la vista dels resultats pressupostaris del passat mandat (tenim un romanent acumulat de 4.588.225,64€) ens reafirmem en l’innecessari i alhora injust increment de l’IBI i com hem fet any rere any, davant la imminent elaboració del text de les ordenances fiscals  per a 2012, el Grup Municipal del Partit Popular del Partit Popular ha presentat  al registre d’entrada de l’Ajuntament un escrit dirigit a l’Alcaldessa d’Abrera demanant la baixada de l’IBI un 20% pels motius exposat. En dit escrit també demanem una petició reiterada i és que els usuaris del Centre Aquàtic Municipal no hagin de pagar la quota del mes d’agost en tant en quan aquestes instal·lacions no es poden fer servir en tot el mes i no n’hi ha cap altra instal·lació que supleixi aquest serveis.

D’altra banda, estarem atents a la proposta d’Ordenances Fiscals per a 2012 presentat les esmenes oportunes que vagin dirigides a fomentar l’ajuda als emprenedors, famílies i la rebaixa de la pressió fiscal a las PYMES i autònoms.


Esperem doncs, que l’equip de govern actual,  es mostri més obert als nostres plantejaments i accepti les propostes del Partit Popular d’Abrera en benefici dels nostres veïns

PARTIT POPULAR D’ABRERA


Abrera, octubre de 2011

No hay comentarios: