viernes, 27 de febrero de 2009

ABRERA PATEIX LA CRISI DE L'AUTOMÒBIL



Segons el diari Expansión 26.02.2009, Abrera és el municipi del Baix Llobregat que pateix, en major mesura, la crisi del sector automobilístic.

Cal dedicar-hi esforços, i per això, des del PP d'Abrera, vetllarem perquè es prenguin les mesures necessàries per paliar la situació en què ens trobem. http://www.100solucions.es/

Sens dubte, el que no ajudarà gens, és la pujada desmesurada d'impostos que va aprovar el PSC l'any passat, l'IBI, va pujar un 28%.

Segons va explicar l'alcaldessa d'Abrera, la pujada s'havia fet, sobretot pensant en les empreses perquè, qui tributa més per IBI no són els ciutadans sinó que són, fonamentalment, les empreses, fins i tot, va assegurar que hi hauria empreses grans que pagarien 2mil i cin mil euros de més.

Doncs bé, aquesta mesura, de ben segur, no ajuda ni a les famílies ni a les empreses, què els pot explicar ara la Sra. Alcaldessa?

Ens ha sorprès veure com a l'article es diu que Abrera ha estat governada en solitari pel PSC, i quina raó té!

Vegeu l'article, és preocupant.
http://www.expansion.com/2009/02/25/catalunya/1235597474.html
Isabel Ruiz Bautista
Regidora Portaveu PP Abrera

1 comentario:

Anónimo dijo...

La crisis va para largo y toca a la industria del automóvil y auxiliar de lleno. En USA la caida de la venta de automóviles ha sido del 50% y en España nos aproximamos. Los ERO son paliativos a corto plazo. El Sr. Montilla ha logrado impulsar la Feria del Automóvil en Barcelona este año, ya que tiene la llave de las ayudas económicas para el sector del automóvil.No se descarta que la crisis dure hasta el 2011 y a ver que empresa puede aguantar esto. El dinero no circula, el consumo está estancado y el IPC de Febrero en el 0,7%. Vamos a conocer lamentablemente la deflación en el 2009.