martes, 24 de febrero de 2009

EL PP DENUNCIA QUE L'EQUIP DE GOVERN DIFICULTA LA LABOR DE L'OPOSICIÓ NEGANT-LOS SISTEMATICAMENT EL REGISTRE D'ENTRADES I SORTIDES

La difícil tasca de la oposició

El govern municipal d’Abrera obstaculitza la tasca de la oposició al negar-se a deixar-nos accedir als registres o documents municipals, i el que es pitjor amb aquesta actitud el mateix Ajuntament està incomplint la llei .

Si, perquè la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, el ROM d’Abrera i la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, ho permet però malgrat això l’Ajuntament no deixa als grups de la oposició accedir al registre d’entrades i sortides de l’Ajuntament d’Abrera sense que fins a la data d’avui ni s’hagi pogut accedir ni tampoc s’hagi fonamentat jurídicament els motius de la seva negació.

De que tenen por?. Que pensen que podem trobar? La veritat es que no ho entenem , però el que tampoc entendran els ciutadans es que el seu Ajuntament no compleixi la llei. L’ Ajuntament, ha de ser el primer en donar exemple en el compliment de les normes, sinó, quina autoritat tindrà per exigir-ho als seus ciutadans?. Ens trobem davant d’un fet molt greu, lamentable i greu.

No hay comentarios: