lunes, 23 de febrero de 2009

MARIA SOLER I EL SEU EQUIP DE GOVERN REBUTGEN LA MOCIÓ PRESENTADA PEL PP D'ABRERA ON ES PROPOSAVA LA CREACIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DE LES DONES

En el plenari municipal el PP d’Abrera proposa la creació del Consell Municipal de la Dona
·Isabel Ruiz: “Sorprèn el rebuig del PSC a una iniciativa envers les dones, i més quan la seva alcaldessa és una dona. En actituds com aquestes és quan es veu el veritable compromís i la sensibilitat d’un grup polític en determinades qüestions”.


3 desembre 2008.- La portaveu del grup Popular a l’Ajuntament d’Abrera, Isabel Ruiz, ha demanat la creació del Consell municipal de les dones, proposta que ha estat rebutjada pels vots contraris del PSC.

La portaveu Popular ha explicat que el seu grup va presentar aquesta iniciativa mitjançant una moció al darrer consell plenari i “malauradament va trobar-se amb el rebuig del grup del PSC”, que en opinió de la regidora Popular “encara sorprèn més quan l’alcaldessa és dona”.

Per Isabel Ruiz “és en actituds com aquesta quan es posa de manifest el veritable compromís i la sensibilitat real envers determinades qüestions”. En aquest cas la regidora Popular considera que “són les accions i no les paraules les que ho demostren”. Tanmateix Ruiz que recorda que la setmana passada es va celebrar el dia contra la violència de gènere i per tant, “la creació d’aquest consell podia ser el petit gra de sorra d’Abrera en la tasca que encara queda per fer”.

La regidora Popular reitera “el compromís del Partit Popular amb la dona, en la lluita contra la violència de gènere, una de les pitjors lacres que pateix la societat i que acaba amb la vida de tantes dones”. En aquest sentit Isabel Ruiz ha afegit que des del PP seguiran insistint en reclamar propostes en benefici de les dones.

No hay comentarios: